Δευτέρα - Παρασκευή 09.30 - 17.00
Μιχαήλ Ψέλλού 14, 54655 Θεσσαλονίκη

Βασικό σεμινάριο ζαχαροτεχνίας (S01)

30/03/2020

Ύλη Σεμιναρίου:

  • Θεωρητικές οδηγίες παρασκευής της αληθινής τούρτας.
  • Τρόπος προετοιμασίας του φελιζόλ.
  • Θεωρητικές οδηγίες για το πως στήνουμε μια 3όροφη αληθινή τούρτα.

  • Βασικά αρχές της ζαχαρόπαστας.
  • Χρωματισμός, άνοιγμα και στρώσιμο ζαχαρόπαστας.
  • Πώς κάνουμε το εφέ μαρμάρου με τη ζαχαρόπαστα
  • Βασικές αρχές της πάστας μοντελισμού.
  • Πως μπορούμε να μετατρέψουμε τη ζαχαρόπαστα σε πάστα μοντελισμού.
  • Χρωματισμός της πάστας μοντελισμού.
  • Δημιουργία γεωμετρικών σχημάτων για την διακόσμηση μας.
  • Δημιουργία γεωμετρικών γραμμών και χρωματισμός τους
  • Βάψιμο με σφουγγαράκι για watercolor effect.

Γενικές Πληροφορίες:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν να φτιάξουν αληθινές τούρτες σκεπασμένες και διακοσμημένες με ζαχαρόπαστα. Δεν χρειάζεται προηγούμενη γνώση.

Όλα τα υλικά (χρώματα, ζαχαρόπαστες, εργαλεία, ποδιές κλπ) του σεμιναρίου παρέχονται από εμάς καθώς επίσης καφές, κεράσματα και ελαφρύ γεύμα. Στο τέλος του σεμιναρίου μπορείτε να πάρετε μαζί σας τη δημιουργία σας για να την απολαύσετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Παρέχεται γραπτή βεβαίωση παρακολούθησης.

Τίτλος Σεμιναρίου :
Βασικό σεμινάριο ζαχαροτεχνίας

Κωδικός Σεμιναρίου :
S01  Facebook Event

Ημερομηνία :
Τετάρτη 27 Μαϊου 2020

Τοποθεσία :
Τhe Cakery by Jeny (Μιχαήλ Ψελλού 14, Θεσσαλονίκη)

Διάρκεια :
5 ώρες

Σεμινάριο by :
Τζένη Δογάνη

Διαθέσιμες Θέσεις : 4 (εξαιτίας των μέτρων προστασίας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Κόστος :  80€ + Φ.Π.Α. 24%

Κράτηση θέσης :
προκαταβολή του 50% ( 40 € ) της αξίας
(βλέπε όρους συμμετοχής)


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ