Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να κάνει ένα πρωτότυπο πάρτυ γενεθλίων στο παιδί ή ακόμη και στο σύντροφό του μα πολλές φορές δε γνωρίζει από πού να ξεκινήσει. Επειδή καθημερινά μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για αυτό το θέμα
[...]Μια απλή συνταγή για κρέμα καραμελέ χωρίς ψήσιμο με μεταξένια, κρεμώδη υφή πλούσια σε αρώματα. Δοκιμάστε αυτή τη δημοφιλή Ιαπωνική συνταγή που ονομάζεται Japanese Purin プリン και απολαύστε τη με τους φίλους σας!
[...]Στην τελευταία μου επίσκεψη στο super market βρήκα κάτι υπέροχα λεμόνια και επειδή συνήθως σκέφτομαι συνεχώς τις γλυκιές δημιουργίες που μπορούν να γίνουν σχεδόν από οτιδήποτε, θυμήθηκα την ύπαρξη της Lemon Curd.
[...]Ψάχνοντας στο internet – το πρώτο σαββατοκύριακο που έτυχε να είμαι χωρίς υποχρεώσεις – να βρω ιδέες για τη νέα σεζόν που έρχεται έπεσα πάνω σε μια συνταγή με κάστανο που έχω δει τελευταία να κυκλοφορεί
[...]Γλυκό με φυστικοβούτυρο. Πιο συγκεκριμένα κέικ παγωτού. Μια πραγματικά καλή ιδέα τώρα που όλοι – και εμείς! – είμαστε σε διακοπές. Χαλαρό κλίμα, πολλή ζέστη και συγγενείς ή φίλοι για να περάσουμε χαλαρά τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
[...]Η ιστορία με το μέγεθος τούρτας είναι τις περισσότερες φορές ένας γρίφος. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να υπολογίζουμε τις τούρτες με το κιλό.
[...]Έρχεται το σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από μια εύκολη συνταγή για pancakes με 3 υλικά μόνο! Ένα αφράτο και εξαιρετικά απαλό αποτέλεσμα χωρίς την προσθήκη λαδιού ή βουτύρου!
[...]Πριν κάποια χρόνια, στο Βέλγιο, όταν πρωτοδιάβασα το όνομά τους, δεν γνώριζα γιατί είχαν ονομαστεί έτσι. Βέβαια και οι Βέλγοι, αν και αυθεντίες στις premium σοκολάτες
[...]Η πιο λαχταριστή Σαγκριά που μπορεί να δοκιμάσει κανείς, συναντάται στην Ισπανία. Εκεί, οι κάτοικοι συνηθίζουν να απολαμβάνουν το πρωινό τους με μια κούπα καφέ
[...]Μια απλή συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα που θα τους τρελάνει όλους και θα γλύφετε τα δάχτυλά σας. Η ζαχαροπλαστική είναι σίγουρα μια δύσκολη τέχνη
[...]Η ιστορία της τούρτας ξεκίνησε το 13ο αιώνα. Εκατοντάδες χρόνια πριν, το κέικ θεωρούνταν ένα γλυκό είδος ψωμιού. Πολλές φορές, συνήθιζαν να βάζουν αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς στις συνταγές τους, που είχε ως αποτέλεσμα τα γλυκά αυτ
[...]Η ζαχαρόπαστα αποτελεί ένα δημιουργικό τρόπο για να δώσετε μια διαφορετική διάσταση στις τούρτες σας, όταν επιλέγετε να την χρησιμοποιήσετε για την διακόσμηση τους. Πως μπορείτε ωστόσο να κάνετε σωστή χρήση της ζαχαρόπαστας;
[...]Θα ήθελες να φτιάξεις ένα σπιτικό μπισκοτόσπιτο; Μπες μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων με αυτό το διασκεδαστικό και εποχιακό οικογενειακό πρότζεκτ.
[...]Τι κάνει μια εκτύπωση βρώσιμη και ποια τα είδη της; Βρώσιμη εκτύπωση: Τι είναι ; Απάντηση: Καταρχάς χρειαζόμαστε ένα βρώσιμο φύλλο, δηλαδή ένα φύλλο που να τρώγεται. Τέτοια είναι το ζαχαρόφυλλο, το φύλλο βάφλας, το φύλλο σοκολάτας αλλά και
[...]Το Matcha (抹茶 στα Ιαπωνικά) είναι μια εκλεκτή ποικιλία τσαγιού που κατασκευάζεται από ολόκληρα φύλλα πράσινου τσαγιού αλεσμένα σε σκόνη. Για να πάρει τη γεύση και το πράσινο χρώμα του περνά από ειδική επεξεργασία – αφού έχει παραχθεί υπό σκ
[...]Παρακάτω θα σας παρουσιάσω πώς να κατασκευάσετε ένα αρκουδάκι με ζαχαρόπαστα. Ακολουθείστε πιστά τα βήματα και θα έχετε ένα σίγουρο αποτέλεσμα!
[...]