Baby Shower

Baby Shower

Baby Shower

Είναι αγόρι ή κορίτσι; Ό,τι φύλο κι αν έχει, είναι μια νέα ζωή που έρχεται να γεμίσει χαρά όλη την οικογένεια. Και τι καλύτερο από ένα παρτάκι λίγο πριν τη γέννα για τα προεόρτια και τα πρώτα δώρα του μωρού. Το Baby Shower είναι μια παράδοση στην Αμερική και τον Καναδά και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα και στην Ελλάδα.

Συνήθως, διοργανώνεται από την κουμπάρα ή την κολλητή της μέλλουσας μανούλας που γνωρίζει και τις περισσότερες λεπτομέρειες, επιθυμίες αλλά και το πρόγραμμα της εγκύου.

Τι θα χρειαστεί να σκεφτείτε:

 • Χώρο
  Ο χώρος που θα γίνει – είτε είναι το σπίτι της μέλλουσας μανούλας είτε ένα φιλικό σπίτι, ακόμη και κάποιος εξωτερικός χώρος – θα πρέπει να έχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται η έγκυος για να ευχαριστηθεί την όλη εκδήλωση.
 • Καλεσμένους
  Τα baby shower γίνονται συνήθως σε κλειστό φιλικό & οικογενειακό κύκλο, οπότε να είστε προσεκτικοί στους καλεσμένους σας για να περάσετε πραγματικά όμορφες στιγμές χωρίς να χρειάζονται τα κοινωνικά “πρέπει”.
 • Διακόσμηση
  Διαλέξτε ένα θέμα για τη διακόσμηση του χώρου αλλά και του τραπεζιού με τα κεράσματα. Συνηθίζεται κάτι που έχει η μανούλα στο μυαλό της για το νέο μέλος της οικογένειας, κάποιο χαϊδευτικό ή πριγκιπικό ή ακόμη και το θέμα που έχει διαλέξει για το δωμάτιο του παιδιού. Μπαλόνια, κορδέλες, τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες κλπ στο “χρώμα του πάρτι” επιβάλλονται.
 • Κεράσματα
  Το “must” κάθε baby shower είναι μια εντυπωσιακή τούρτα – ψεύτικη ή αληθινή. Από κει και πέρα και ανάλογα με τα άτομα μπορείτε να την πλαισιώσετε με γλυκά ή και αλμυρά κεράσματα (popcakes, cupcakes, lollipops, τυροπιτοειδή, hot dog κλπ).
 • Δωράκια
  Αναπόσπαστο κομμάτι φυσικά είναι και τα δώρα που φέρνουν οι καλεσμένοι για το μωρό και είθισται να τα ανοίγει στην εκδήλωση η μέλλουσα μαμά. Φυσικά δεν ξεχνάμε και το αναμνηστικό δωράκι που θα πάρουν οι καλεσμένοι στο τέλος του baby shower.

Επισκεφτείτε μας για να διοργανώσουμε μαζί το baby shower των ονείρων σας ή παραγγείλετε μας τα κεράσματα που επιθυμείτε
για την πιο ονειρεμένη διοργάνωση που κάνατε ως τώρα!