Βάπτιση

Βάπτιση

Βάπτιση

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα μικρό μπισκοτάκι και ήρθε η μέρα να πάρει το όνομά του… Σε αυτή τη κατηγορία, παρουσιάζονται οι πιο εντυπωσιακές ιδέες για τις πιο μοναδικές βαπτίσεις!

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια βάπτιση
παραμυθένια και ονειρική!

Μια ματιά είναι αρκετή για να καταλάβετε το θέμα της κάθε βάπτισης και έπειτα να ταξιδέψετε σε κάθε μία από αυτές που θα σας προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Εσείς διαλέξτε απλά το θέμα και εμείς θα συνδυάσουμε τα χρώματα, τα διακοσμητικά αντικείμενα και το dessert table δημιουργώντας ένα υπέροχο, ενιαίο σκηνικό που θα ταιριάζει με την προσωπικότητα του παιδιού σας και θα μοιάζει όσο πιο μαγικό γίνεται!

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών και υπηρεσιών τόσο για το candybar, το saltybar ή και το bar δροσιστικών ροφημάτων που θέλετε να έχετε, τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήριά σας αλλά ακόμη και να σας  βοηθήσουμε με τον ανθοστολισμό και τη φωτογράφιση των ξεχωριστών στιγμών σας. Ζητήστε μας μια προσφορά στη νέα μας υπηρεσία build your event πατώντας το παρακάτω κουμπάκι και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για να οργανώσουμε μαζί τη βάπτιση και του δικού σας παιδιού!

Οι βαπτίσεις μας

Αλέξανδρος
Θέμα Μικρός Πρίγκιπας

Φωτεινή
Θέμα Λουλούδια

Γεώργιος
Θέμα Φεγγάρι – Αστέρια

Χρυσή
Θέμα Χρυσό χρώμα

Χαράλαμπος
Θέμα Ζούγκλα

Κωνσταντίνος – Ηφαιστίωνας
Θέμα Πολύχρωμο

Κωνσταντίνος
Θέμα Αρκούδος

Δήμητρα – Ολίβια
Θέμα Ηλιοτρόπιο

Μιχαήλ
Θέμα Μάτι

Κλεοπάτρα
Θέμα Άμαξα

Γεώργιος
Θέμα Baby Boss

Μπέττυ
Θέμα Κορώνα

Μάξιμος
Θέμα Μάρμαρο

Σμαράγδα
Θέμα Λαγουδάκι

Έκτωρ Δημήτριος
Θέμα Διάστημα

Απόστολος
Θέμα Απιθανόπαιδο