Αποστολές – Παραλαβές προϊόντων

Παραλαβή από το κατάστημα

Καθημερινά, στις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε αφορά προϊόντα είτε γλυκιές δημιουργίες. Προϋπόθεση να έχει προηγηθεί ενημέρωση από εμάς πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Δείτε τις ώρες λειτουργίας και τη διεύθυνσή μας εδώ.

Αποστολή με Courier / Μεταφορική Εταιρία

Για τους πελάτες μας που επιθυμούν αποστολή των παραγγελιών στο χώρο τους, ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας κάνει αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Courier “πόρτα – πόρτα” αλλά και με διάφορες μεταφορικές εταιρίες – ανάλογα με το νομό αποστολής.

Αναλόγως του βάρους και του όγκου της παραγγελίας σας, η εταιρία επιλέγει το βέλτιστο τρόπο αποστολής ανάμεσα σε courier ή μεταφορική εταιρία. Φροντίζουμε πάντα να έχετε το χαμηλότερο δυνατό κόστος αποστολής για την μεταφορά των παραγγελιών σας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον δικό σας συνεργάτη για την μεταφορά των προϊόντων σας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την παράδοση της παραγγελίας στην έδρα του συνεργάτη σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλες οι γλυκιές μας δημιουργίες (τούρτες, μπισκότα, κλπ) παραδίδονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το φυσικό μας κατάστημα και ΔΕΝ αποστέλλονται εκτός Θεσσαλονίκης για λόγους καλής συντήρησής τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ισχύουν για παραγγελίες άνω των 75€ που αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier. Σε περίπτωση χρήσης μεταφορικής εταιρίας, τα δωρεάν μεταφορικά καλύπτουν τη μεταφορά μέχρι την πρωτεύουσα του κάθε νομού (πρώτη φόρτωση). Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για αποστολές στην Κύπρο για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας.

Κόστος Αποστολών

Παραγγελίες μικρού όγκου ή βάρους έως 20kg αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier.
Η χρέωση για ένα δέμα έως 2kg ανέρχεται στα 3,20€ και για κάθε έξτρα κιλό η τιμή προσαυξάνεται κατά 0,80€.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται έξτρα 2,60€ καθώς και
αν επιθυμείτε παράδοση Σαββάτου, τότε η επιβάρυνσή σας θα είναι ακόμη 3,5€.

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για οποιοδήποτε μέρος της ηπειρωτικής ή νησιωτικής Ελλάδος.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής ΔΕΝ υποστηρίζεται για παραγγελίες άνω των 100€. Γι’ αυτές τις παραγγελίες, οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι η τραπεζική μεταφορά καθώς και η πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου ή μεγάλου βάρους αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία. Για κάθε νομό διαφοροποιείται το κόστος ανάλογα με το συνεργάτη καθώς και η δυνατότητα ή μη της υπηρεσίας αντικαταβολής. Πριν την πληρωμή της παραγγελίας σας θα υπάρχει επικοινωνία από εμάς για την ενημέρωση του τελικού κόστους των μεταφορικών σας. Στις περιπτώσεις που κατοικείτε ή επιθυμείτε παράδοση σε περιοχή που η μεταφορική εταιρεία δεν δύναται να παραδώσει απευθείας ή εσείς δεν μπορείτε να παραλάβετε από το πλησιέστερο σε εσάς γραφείο της μεταφορικής εταιρίας, τότε πραγματοποιείται δεύτερη φόρτωση/φορτοταξί για την τελικά παράδοση. Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε να γίνει παράδοση με επιπλέον χρέωση, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς την χαμηλότερη δυνατή χρέωση.

Για τους προορισμούς όλης της νησιωτικής Ελλάδας: π.χ. Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Σποράδες, Κρήτη, Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Θάσο, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, πρώτη φόρτωση λογίζεται η μεταφορά ως την πλησιέστερη πόλη που θα γίνει η μεταφόρτωση για το νησί (συνήθως Αθήνα).

Σημείωση: σε περίπτωση που επιλέξετε διαφορετικό τρόπο αποστολής από αυτόν που προτείνουμε, παύει να ισχύει η προσφορά της δωρεάν μεταφοράς.

Σε ό,τι αφορά τις παραγγελίες της Κύπρου, η αποστολή γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης και τα μεταφορικά διαμορφώνονται ανάλογα με την εκάστοτε παραγγελία.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Προς το παρόν, τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις παρακολουθήσετε τηλεφωνικά, επικοινωνώντας μαζί μας. Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει αυτοματοποιημένο σύστημα tracking. Σε περίπτωση που γνωρίζετε τον αριθμό voucher του πακέτου σας από τα ΕΛΤΑ Courier, πατήστε εδώ.

Χρόνοι Παράδοσης

  • Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτατη διεκπεραίωση των παραγγελιών.
  • Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα και ιδίως σε περιπτώσεις απρόβλεπτων συνθηκών και ανωτέρας βίας.
  • Η Επιχείρηση είναι υποχρεωμένη εντός 30 ημερών από την λήψη της παραγγελίας να παραδώσει τα προϊόντα στον καταναλωτή.

Ευθύνη μεταφορέα

Κατά το στάδιο της προσυμβατικής ενημέρωσης σας, θα σας παρασχεθούν επιλογές για την παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε. Οι επιλογές που παρέχονται από την επιχείρηση για την παράδοση των προϊόντων περιλαμβάνουν την παραλαβή από το κατάστημα είτε την αποστολή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Η επιχείρηση αναλαμβάνει τον κίνδυνο μεταφοράς των προϊόντων μόνο έως την παράδοση τους στον καταναλωτή. Ο κίνδυνος μεταβιβάζεται εξ αρχής στον καταναλωτή εάν υποδειχθεί στην επιχείρηση άλλος μεταφορέας. Σε κάθε περίπτωση, η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για πιθανά ελαττώματα στο σύστημα απεικόνισης της πορείας μεταφοράς των προϊόντων που διατηρεί ο μεταφορέας.

Για λόγους ασφαλείας, όλες οι αποστολές απαιτούν εξουσιοδοτημένη υπογραφή. Εάν δεν μπορέσετε να υπογράψετε για το πακέτο σας, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ένας ενήλικας που θα έχετε εξουσιοδοτήσει να υπογράψει για το πακέτο σας θα είναι παρών στην δηλωμένη διεύθυνση αποστολής. Εάν η παραγγελία σας πρόκειται να παραδοθεί σε κτίριο με γραφεία, συγκρότημα διαμερισμάτων ή παρόμοιους χώρους, ή σε δημόσιες υπηρεσίες όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, κλπ., οι μεταφορείς μπορεί να αποδεχτούν την υπογραφή από υπαλλήλους, και παρόμοιο διαχειριστικό προσωπικό κατά την παράδοση. Κατόπιν υπογραφής ή αποδοχής από τέτοιο προσωπικό, κρίνουμε ότι έχει εκπληρωθεί ολόκληρη η υποχρέωση παράδοσης της παραγγελίας σας. Αυτό προϋποθέτει την πρότερη επικοινωνία σας με τον μεταφορέα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για απολεσθέντα ή κλεμμένα αντικείμενα που έχουν παραδοθεί σύμφωνα με τους παραπάνω όρους παράδοσης.