Γάμος

Γάμος

Γάμος

Γάμος. Η ομορφότερη μέρα στη ζωή μιας γυναίκας που σηματοδοτεί την πνευματική και σωματική ένωση και ολοκλήρωση της σχέσης με το άλλο της μισό. Χιλιάδες λεπτομέρειες που πρέπει να προβλεφθούν, να οργανωθούν και να ενορχηστρωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε εκείνη την χαρμόσυνη ώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στο ζευγάρι, όλα τα υπόλοιπα να είναι στην εντέλεια. Και ποιος φροντίζει γι’ αυτό; Μα φυσικά εμείς! Αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε τις μικρές ή και μεγάλες λεπτομέρειες του γάμου σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη!

Ο γάμος είναι ένα δώρο από το Θεό στο ζευγάρι. Η ποιότητα του γάμου είναι το δώρο του ζευγαριού προς αυτόν αλλά η ποιότητα εκείνης της ημέρας είναι το δικό μας δώρο προς όλους εσάς.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών και υπηρεσιών τόσο για το candybar, το saltybar ή και το bar δροσιστικών ροφημάτων που θέλετε να έχετε, τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήριά σας αλλά ακόμη και να σας βοηθήσουμε με τον ανθοστολισμό και τη φωτογράφιση των ξεχωριστών στιγμών σας. Ζητήστε μας μια προσφορά στη νέα μας υπηρεσία build your event πατώντας το παρακάτω κουμπάκι και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για να οργανώσουμε μαζί το γάμο των ονείρων σας!

Οι γάμοι μας

Κατερίνα – Σάκης
Θέμα Boho Χρυσό – Ροζ – Λευκό

Θάνος – Κωνσταντίνα
Θέμα Χρυσό – Λευκό – Λουλούδια

Ερρίκος – Άννα
Θέμα Χρυσό – Μπλε – Λευκό – Λουλούδια

Γαμοβάπτιση Ε & Α & Μαριτίνα
Θέμα Χρυσό – Λευκό – Ροζ – Λουλούδια

Ελένη – Κυριάκος
Θέμα Σομόν – Μπεζ – Χρυσό – Λουλούδια

Γαμοβάπτιση Ν & Τ & Αικατερίνη
Θέμα Χρυσό – Λευκό – Ροζ – Λουλούδια

Χάρης – Ιωάννα
Θέμα Χρυσό – Μάρμαρο – Λουλούδια

Χρήστος – Νατάσσα
Θέμα Χρυσό – Λευκό